• Nieuws

Tekort aan jongeren met mbo-opleiding in de logistiek

Geplaatst op 04-07-2017

In een artikel van het Financieel Dagblad, gepubliceerd op 22 juni 2017, komt naar voren dat er met name in de logistieke sector een tekort aan mensen is. Dit is gebleken uit een onderzoek van het UWV en SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Opleidingen op mbo-niveau 2 bieden een goed perspectief op de arbeidsmarkt als logistiek medewerker. Het Centraal Bureau voor de Statistiek bevestigd daarbij de toenemende kans voor jongeren op de arbeidsmarkt.

CST Nederland verzorgt de basisopleiding declarant waarmee jongeren een goede start kunnen maken in de logistieke sector. Hiermee kan men aan de slag bij veel bedrijven in de logistieke sector als assistent declarant. Denk hierbij onder andere aan expediteurs, douane of logistieke dienstverleners.

Laat deze mogelijkheid niet liggen en meld u nu aan. Dit kan online via de website of neem contact op met ons via sales@cstnederland.nl of 077 204 5200. De basisopleiding declarant start op 5 september 2017 op onze locatie in Venlo. En schrijft u zich voor 1 augustus 2017 in, dan krijgt u 10 procent korting op het totaalbedrag ter kennismaking met CST Nederland.

Terug naar nieuws »